Internet més segur

Contribuïm perquè Internet sigui més segur per a tothom.

Tenim una trajectòria llarga en el desenvolupament de tecnologies de seguretat que beneficia no només els nostres usuaris sinó tota la comunitat en línia. Quan creem tecnologia per aconseguir que els nostres serveis siguin més segurs, cerquem oportunitats per compartir-la perquè tothom se'n pugui beneficiar. A més, com que les amenaces canvien amb el temps, les nostres mesures adaptables i orientades al futur aplanen el camí per a altres empreses.

La Navegació segura no només protegeix els usuaris de Chrome

Inicialment, vam desenvolupar la nostra tecnologia de Navegació segura per protegir els usuaris de Chrome del programari maliciós i dels intents de pesca enviant-los alertes quan provaven d'accedir a llocs web perillosos. Per aconseguir que Internet sigui més segur per a tothom, vam oferir aquesta tecnologia de manera gratuïta perquè altres empreses la poguessin utilitzar en els seus navegadors, com ara Apple Safari i Mozilla Firefox. Avui dia, la meitat de la població en línia del món està protegida mitjançant la Navegació segura.

A més, quan un lloc web té errors de seguretat, n'avisem el propietari i li oferim eines gratuïtes perquè pugui resoldre el problema ràpidament. En continuar compartint la nova tecnologia de seguretat a mesura que la desenvolupem, contribuïm a aconseguir que Internet sigui més segur per a tothom.

Fem servir protocols HTTPS per protegir-vos més mentre navegueu per Internet

Quan connecteu amb els nostres serveis amb l'encriptació HTTPS, estareu protegit de mirades indiscretes i de pirates informàtics maliciosos perquè pugueu accedir només al contingut que vulgueu des d'on vulgueu. Per fomentar que els llocs web adoptin aquesta mesura de seguretat addicional, hem convertit l'encriptació HTTPS en un dels indicadors que l'algoritme de la Cerca de Google fa servir quan classifica els llocs web als resultats de la cerca.

Creem recompenses de seguretat per descobrir vulnerabilitats

A Google creem programes de compensacions econòmiques que paguen els investigadors independents per cercar vulnerabilitats en els nostres serveis i oferir correccions de seguretat. Cada any destinem milions de dòlars a beques d'investigació i compensacions per la detecció d'errors. Actualment, fem servir aquests programes per a molts productes de Google, com ara Chrome i Android.

Posem les nostres eines de seguretat a disposició dels desenvolupadors

Compartim la nostra tecnologia de seguretat quan creiem que pot ser valuosa per als altres. Per exemple, posem Cloud Security Scanner de Google a disposició dels desenvolupadors de manera gratuïta perquè puguin examinar i analitzar les seves aplicacions web amb App Engine i comprovar si contenen vulnerabilitats de seguretat.

Compartim dades sobre les nostres pràctiques per fomentar un Internet més segur

Des de 2010, Google publica l'Informe de transparència, en què s'inclouen estadístiques relacionades amb la retirada de contingut per infracció dels drets d'autor, les sol·licituds governamentals per obtenir dades d'usuari i les iniciatives de seguretat com la Navegació segura. També compartim dades sobre l'adopció de l'encriptació als llocs web i al correu electrònic per part del sector. Ho fem no només per compartir el nostre progrés amb els usuaris, sinó també per encoratjar els altres a adoptar estàndards de seguretat més potents en benefici d'un Internet més segur per a tothom.