Preneu el control

Teniu els controls per gestionar la vostra privadesa.

Fem servir les dades perquè els nostres serveis siguin tan útils com sigui possible, però podeu decidir quin tipus d'informació recopilem i fem servir. Vam crear El meu compte per oferir-vos un accés ràpid a eines fàcils d'utilitzar que us permeten gestionar la privadesa i la seguretat. Podeu decidir de quina manera voleu que les vostres dades contribueixin a millorar els serveis de Google revisant les opcions de configuració que trobareu a continuació.

Aneu a El meu compte

Gestioneu la configuració de privadesa amb la Comprovació de privadesa

En qüestió de minuts, podeu gestionar els tipus de dades que Google recopila, actualitzar la informació personal que compartiu amb els amics o que publiqueu, i definir els tipus d'anuncis que voleu que mostri Google. Podeu modificar aquesta configuració sempre que vulgueu.

Executeu la Comprovació de privadesa

Protegiu el compte amb la Comprovació de seguretat

La primera cosa que podeu fer per protegir el compte de Google és dur a terme la Comprovació de seguretat. L'hem creat perquè pugueu verificar que la vostra informació de recuperació estigui actualitzada i que els llocs web, les aplicacions i els dispositius connectats al compte siguin els que utilitzeu perquè hi confieu. Si alguna cosa us sembla sospitosa, podeu canviar la configuració o la contrasenya immediatament. La Comprovació de seguretat només tarda uns quants minuts i la podeu fer tan sovint com vulgueu.

Executeu la Comprovació de seguretat

Decidiu quines dades s'associen amb el compte

Des de millors opcions per als desplaçaments diaris a Maps fins a resultats més ràpids a la Cerca: gràcies a les dades que desem al vostre compte, els serveis de Google us poden ser més útils. Amb el menú Controls d'activitat, podeu decidir què s'associa amb el compte i posar en pausa la recopilació de dades concretes, com ara les cerques i l'activitat de navegació, els llocs on aneu i la informació dels vostres dispositius.

Aneu a Controls d'activitat

Controleu els anuncis basats en les vostres preferències

A la Configuració d'anuncis, podeu controlar els anuncis basats en els temes que us interessen. Per exemple, si feu servir l'opció Personalització d'anuncis per indicar a Google que us agrada la música pop, pot ser que vegeu anuncis dels pròxims llançaments o d'espectacles que es fan a prop quan tingueu la sessió iniciada a YouTube.

Si desactiveu aquesta opció quan teniu la sessió iniciada, deixarem de mostrar-vos anuncis relacionats amb els vostres interessos als serveis de Google i als llocs web i a les aplicacions dels nostres partners. Si teniu la sessió tancada, desactivar Personalització d'anuncis només afectarà els serveis de Google en què es mostren els anuncis.

Aneu a la Configuració d'anuncis

Consulteu les dades incloses al compte a La meva activitat

La meva activitat és el lloc central on podeu trobar allò que heu cercat, vist i mirat mitjançant els nostres serveis. Per poder recuperar la vostra activitat en línia més fàcilment, us oferim eines perquè pugueu fer cerques per tema, data i producte. Podeu suprimir de manera permanent activitats específiques o, fins i tot, temes sencers que no voleu que s'associïn amb el vostre compte.

Aneu a La meva activitat

Reviseu la informació bàsica del compte

Controleu quina informació personal compartiu als serveis de Google, com ara el nom, l'adreça electrònica i el número de telèfon.

Reviseu la vostra informació personal

Emporteu-vos el contingut a qualsevol lloc amb la pàgina Baixeu les dades

Les fotos, els correus electrònics, els contactes i, fins i tot, les adreces d'interès. Perquè pugueu controlar el contingut que es desa al compte de Google, hem creat la pàgina Baixeu les dades perquè en pugueu fer una còpia, una còpia de seguretat i perquè, a més, pugueu moure-les a altres serveis.

Aneu a la pàgina Baixeu les dades