Les vostres dades

Volem que entengueu quines dades recopilem i fem servir.

Quan feu servir els serveis de Google, ens confieu les vostres dades. És responsabilitat nostra indicar d'una manera clara què recopilem i com ho fem servir perquè els nostres serveis us siguin més útils.

A continuació us indiquem els tres tipus principals de dades que recopilem:

Coses que feu

Quan utilitzeu els nostres serveis, per exemple, en fer una cerca a Google, obtenir indicacions a Google Maps o mirar un vídeo a YouTube, recopilem dades perquè aquests serveis us siguin útils. Aquestes dades poden incloure:

 • Coses que cerqueu
 • Llocs web que visiteu
 • Vídeos que mireu
 • Anuncis que toqueu o en els quals feu clic
 • La vostra ubicació
 • Informació del dispositiu
 • Adreça IP i dades de galetes

Coses que creeu

Si teniu la sessió iniciada al compte de Google, emmagatzemarem i protegirem el contingut que creeu amb els nostres serveis. Això pot incloure:

 • Correus electrònics que envieu i rebeu mitjançant Gmail
 • Contactes que afegiu
 • Esdeveniments del calendari
 • Fotos i vídeos que pengeu
 • Documents, fulls i diapositives de Drive

Coses que us identifiquen

Quan us registreu per obtenir un compte de Google, conservem la informació bàsica que ens proporcioneu. Això pot incloure:

 • Nom
 • Adreça electrònica i contrasenya
 • Data de naixement
 • Sexe
 • Número de telèfon
 • País
Google Maps en un telèfon intel·ligent

Com ho fa Google Maps per portar-vos als llocs més de pressa

Quan utilitzeu l'aplicació Google Maps, el telèfon envia a Google dades anònimes sobre la vostra ubicació. Aquestes dades es combinen amb les dels usuaris que teniu a prop per identificar patrons de trànsit. Per exemple, Maps pot detectar que hi ha molts vehicles que es desplacen a poc a poc pel mateix carrer i avisar-vos que hi ha molt de trànsit. Així doncs, la propera vegada que Maps us avisi d'un incident i us indiqui una ruta més ràpida, haurà obtingut la drecera gràcies a les dades dels altres conductors.

Barra de la Cerca de Google amb compleció automàtica

Com ho fa Google per autocompletar les cerques

Us sona haver fet una cerca que contenia un error d'ortografia i que, d'alguna manera, Google ha sabut què volíeu dir? El nostre model de correcció ortogràfica fa servir les dades de les persones que han comès el mateix error anteriorment i us corregeix. D'aquesta manera, sabem que quan escriviu "Barsalona" és molt probable que vulgueu dir "Barcelona".

El vostre historial de cerca també pot ajudar Google a autocompletar les cerques. Per exemple, si alguna vegada heu cercat "vols a Barcelona", pot ser que us fem aquest suggeriment al quadre de cerca fins i tot abans que acabeu d'escriure-ho. O bé, si sou un seguidor del club de futbol de la ciutat i cerqueu sovint "resultats del Barça", pot ser que us fem directament aquest suggeriment.

Pestanya de Chrome amb un formulari completat amb l'emplenament automàtic

Com ho fa Chrome per completar-vos els formularis

Cada vegada que feu una compra o us registreu per obtenir un compte en línia, dediqueu un temps a emplenar formularis amb la vostra informació personal. Quan feu servir Chrome, podem desar dades, com ara el nom, l'adreça, el número de telèfon, l'adreça electrònica i la informació de pagament, per poder autocompletar aquests formularis. Podeu editar els camps d'emplenament automàtic o bé desactivar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Barra de la Cerca de Google amb una foto de perfil i un botó de resultats privats

Com us ajuda la Cerca de Google a cercar la vostra informació

La Cerca de Google pot recuperar informació útil de Gmail, Google Fotos, Calendar i molt més, i mostrar-la als vostres resultats de la cerca privats perquè no l'hàgiu de cercar. Només cal que cerqueu coses com ara "cita amb el dentista", "mostra'm les fotos a la platja" o "on tinc la reserva de l'hotel". Si teniu la sessió iniciada, obtindrem aquesta informació d'altres serveis de Google i us la proporcionarem en un sol pas.

Bombolles de xat entre un usuari i l'Assistent de Google

Com et pot ajudar l'Assistent de Google a fer el que necessitis

L'Assistent sempre està a punt per ajudar-te, a casa o des de qualsevol lloc. Quan li fas una pregunta o li demanes que faci alguna cosa, utilitza dades d'altres serveis de Google per satisfer les teves necessitats. Per exemple, si li preguntes "Quines cafeteries hi ha a prop?" o "Demà necessitaré el paraigua?", l'Assistent fa servir informació de Maps i de la Cerca, la teva ubicació, els teus interessos i les teves preferències per donar-te la resposta més rellevant. A més, sempre pots utilitzar l'eina La meva activitat per consultar o suprimir les dades que es recopilen a partir de les teves interaccions amb l'Assistent.

Controleu la vostra experiència a Google

A continuació us presentem unes quantes eines que podeu fer servir en qualsevol moment per gestionar la vostra privadesa.

Navegador en què es mostra El meu compte

Controleu la configuració de privadesa a El meu compte

Tant si teniu un compte de Google com si no, podeu decidir quins tipus de dades poden millorar els serveis de Google perquè us siguin més útils. El meu compte us ofereix un accés ràpid a eines que us permeten gestionar la informació personal i protegir la privadesa.

Cerques anteriors en una finestra de Chrome

Consulteu les dades incloses al compte a La meva activitat

La meva activitat és el lloc central on podeu trobar tot allò que heu cercat, vist i mirat mitjançant els nostres serveis. Per poder recuperar la vostra activitat en línia més fàcilment, us oferim eines perquè pugueu fer cerques per tema, data i producte. Podeu suprimir de manera permanent activitats específiques o, fins i tot, temes sencers que no voleu que s'associïn amb el vostre compte.

Icona d'incògnit de Chrome

Navegueu pel web en privat amb el mode d'incògnit

L'historial web permet oferir resultats de la cerca més útils, però pot ser que en algun moment vulgueu navegar en privat. Per exemple, si compartiu l'ordinador amb la parella, no deveu voler que l'historial de navegació espatlli el regal d'aniversari sorpresa que li voleu fer. En casos com aquest, podeu obrir una finestra d'incògnit a l'ordinador o al dispositiu mòbil perquè Google Chrome no desi el vostre historial de navegació.